Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Amazon Geeft Nog Een Kans Aan The Lord Of The Rings The Rings Of Power

Herkansing voor duurste serie ooit gemaakt: ’Fans gingen los op Rings of power’

Amazon geeft nog een kans aan ‘The Lord of the Rings: The Rings of Power’

Na een ruwe start geeft Amazon Prime Video nog een kans aan de duurste tv-serie ooit gemaakt. Op vrijdag 12 augustus 2023 kwam het nieuws naar buiten dat Amazon een tweede seizoen heeft besteld voor ‘The Lord of the Rings: The Rings of Power’. De serie, die in september 2022 op het streamingplatform verscheen, kreeg veel kritiek van fans van de populaire fantasyboeken van J.R.R. Tolkien.

Fans waren boos over wijzigingen in het verhaal

Een van de grootste klachten van fans was dat de serie te veel afweek van het bronmateriaal. De showrunners maakten een aantal belangrijke wijzigingen in het verhaal, waaronder het veranderen van de persoonlijkheden van bepaalde personages en het toevoegen van nieuwe personages die niet in de boeken voorkomen.

Deze wijzigingen werden door veel fans slecht ontvangen, die voelden dat ze de geest van Tolkiens werk niet weergaven. Sommige fans gingen zelfs zo ver dat ze de serie online boycotten.

Amazon hoopt het tij te keren met seizoen 2

Amazon hoopt de serie nieuw leven in te blazen met seizoen 2. De showrunners hebben beloofd dat ze naar de feedback van fans zullen luisteren en een aantal wijzigingen zullen aanbrengen aan de serie. Het is nog niet bekend wat die wijzigingen zullen zijn, maar fans hopen dat de serie dichter bij de boeken zal blijven.

Het tweede seizoen van ‘The Lord of the Rings: The Rings of Power’ zal naar verwachting in 2024 in première gaan.


Comments